Valtakunnallinen, asiantunteva ja nopea rengastoimittaja

Henkilö- ja pakettiautojen renkaat

Meiltä renkaat ja vanteet nyt edullisesti!

Haluatko lisätietoa rengasmerkeistämme? Annamme mielellämme lisätietoa laajasta valikoimastamme vanteita- ja renkaita. Voi soittaa, lähettää viestiä tai tulla käymään toimipisteessämme Kokkolassa. Nopea toimitus koko Suomeen.

Henkilöautojen renkaat – milloin on aika vaihtaa uudet renkaat alle?

Valikoimassamme on edullisia kesärenkaita ja talvirenkaita, joten tule vaihdattamaan turvalliset renkaat alle saman tien! Lain mukaan kesärenkaat on hyvä vaihtaa viimeistään silloin kun pääurien syvyys on 1,6 mm. Tämä on kuitenkin vähimmäisvaatimus, ja renkaiden turvallisuus on tässä vaiheessa hyvin kyseenalainen. Uusissa kesärenkaissa kulutuspintaa on yleensä noin 8 mm verran. Kun puolet tästä on kulunut, on pito-ominaisuudet heikentynyt huomattavasti ja vesiliirron vaara kasvanut. Kesärenkaissa suositeltava vaihtosyvyys on 4 mm.

Talvirenkaissa vähimmäisvaatimus on lain mukaan 3 mm. Käytännössä jäiset, lumiset ja loskaiset ajo-olosuhteet vaativat kuitenkin vähintään 5 mm urasyvyyden, jotta ajo olisi turvallista. Turvalliseen ajoon vaikuttavat tietenkin ajo-olosuhteet, nopeus ja rengaspaineet.

Pakettiautojen renkaat vaihtoon hyvissä ajoin

Pakettiauton renkaissa talviuran syvyys tulisi oltava 3 mm. Massaltaan yli 3,5 tonnin pakettiautoissa vetävillä akseleilla urasyvyys tulisi olla vähintään 5 mm. Jos tarvitset myös muita rengastöitä, piipahda toimisteissämme.  

Rengastyöt Kokkolassa

Teemme tarvittavat rengastyöt kaikkiin ajoneuvoihin. Meiltä saat koko paketin kerralla aina uusista renkaista asennukseen asti. Myös jälkikiristys onnistuu ketterästi kauttamme. 

Rengastöiden ohessa tarkastamme aina myös vanteiden kunnon ja varmistamme, että jatkat matkaasi mahdollisimman turvallisin ratkaisuin.

Vannetyöt Kokkolassa

Meiltä saat vanteet ja vannetyöt tarpeen mukaan. Avullamme löydät parhaan mahdollisen rengas-vanne-yhdistelmän. Vannetyöt saattavat tulla ajankohtaiseksi renkaiden vaihdon yhteydessä. Rengas otetaan pois vanteilta ja uusi rengas vaihdetaan tilalle. Samalla kun teemme renkaiden vaihtoja tai tuot renkaasi säilytettäväksi rengashotelliimme, tarkistamme myös vanteiden kunnon. Näin ajat aina turvallisin ratkaisuin.

Edullinen rengashotellimme Kokkolassa ja Lohtajalla

Loppuuko säilytystila kesken? Kokkolan ja Lohtajan toimipisteessä sijaitsevat rengashotellimme, joihin voit tarvittaessa säilöä renkaat tilanpuutteen vaivatessa. Rengashotellissa vähennät myös palokuormaa omista tiloistasi. Lämpimässä tilassa renkaat ja vanteet pysyvät suojassa sään vaihteluilta. 

 

Kysy lisää rengas- ja vannemahdollisuuksistamme, vastaamme mielellämme kysymyksiisi.