Valtakunnallinen, asiantunteva ja nopea traktorinrenkaiden toimittaja

BKT-renkaat ja muut traktorin renkaat koko Suomeen

Asennus toimipisteissämme Kokkolassa ja Lohtajalla, myynti valtakunnallisesti

Traktorin renkaisiin erikoistuneen yrityksemme päätuotteita ovat BKT-renkaat, joiden valmistaja Balkrishna Industries Ltd. (BKT) tunnetaan yhtenä työkoneiden johtavana rengasvalmistajana koko maailmassa. Meillä on BKT:n virallinen edustus ja sitä myöden mahdollisuus tarjota mitä kattavin traktorirengasvalikoima sekä kyseiseen merkkiin liittyvä asiantuntemus.


Myymme ja toimitamme BKT-renkaiden lisäksi muiden rengasvalmistajien, kuten Michelinin renkaita ja vanteita edullisesti sekä nopeasti koko Suomen alueelle. Meiltä löytyvät renkaat kaikenlaisiin maatalouskoneisiin ja muihin työkoneisiin – lue lisää. Asennuspalvelun tarjoamme toimipisteissämme Kokkolassa ja Lohtajalla. Pyydä reilu tarjous renkaista tai renkaat + vanteet -paketista!

Laaturenkailla työ luistaa

Hyvät traktorin renkaat ovat merkittävä osa sujuvaa työskentelyä. Tarkoin valitut renkaat takaavat näppärän talvipidon, oikean pintapaineen, helpon liikkumisen ja ajomukavuuden. Esimerkiksi BKT-renkaiden etuja ovat korkea, tasainen laatu ja juurikin erinomainen talvipito. Monilla mainioilla ominaisuuksilla saavutetaan tehokas ja tuottava työskentely sekä matalat polttoainekustannukset.


Meillä on tarjota kilpailukykyiset hinnat ja monipuolinen mallisto. Jos BKT-renkaat kiinnostavat, käänny puoleemme. Kerromme ilomielin myös muista tarjolla olevista rengasratkaisuistamme.