Valtakunnallinen, asiantunteva ja nopea traktorinrenkaiden toimittaja

Traktorin vanteet valtakunnallisin toimituksin

Toimipisteistämme Kokkolasta ja Lohtajalta saat renkaat, vanteet ja paripyörät 

Tarjoamme traktorin vanteet ja muut työkoneiden vanteet laatumerkeiltä, kuten Levypyörä, Pronar, Raju ja Stocks ag koko Suomen kattavin toimituksin. Meiltä saat myös valmiit paripyöräsarjat haluamallasi kiinnitysratkaisuilla kuten perinteisillä ketjuilla, teleskoopeilla tai pikalukoilla sekä rengas + vanne -paketit räätälöitynä ratkaisuna toiveidesi mukaan. Edustamme monia tunnettuja valmistajia, kuten BKT-renkaita


Kysy lisää merkeistämme sekä vanne- ja rengasmahdollisuuksista, vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Jos tarvitset asennuspalvelua, se onnistuu toimipisteissämme Kokkolassa ja Lohtajalla – katso yhteystietomme.

Oikeat vannevalinnat asiantuntijoiltamme

Kanssamme valitset vanteet oikein. Kun tilaat meiltä vanteet ja renkaat, saat käyttöösi tietotaitomme ja vahvan asiantuntemuksen edustamistamme merkeistä. Meillä on myös käytännön kokemusta traktoreilla ja muilla työkoneilla työskentelystä, joten avullamme varmistat parhaan mahdollisen rengas- ja vanneratkaisun, joka markkinoilta vain on saatavilla.


Ota yhteyttä, jos traktorin vanteet ja renkaat ovat hankinnassa! Etsitään yhdessä käyttöösi parhaiten sopivat tuotteet laajasta valikoimastamme.Tarjoamme nopean toimituksen ja kilpailukykyiset hinnat.